Største bogauktion i over 30 år.

Bogauktion_2019_1Vi havde den 25. november en utrolig god bogauktion. Der var mødt 32 købestærke medlemmer op til en sjov og hyggelig aften til fordel for biblioteket og fuglebøgerne. Så det var lige før, der ikke var plads til flere stole i vores lokale i Golfhuset.

Det er vi utrolige glade for, fordi biblioteket drives uden udgifter for DOF Nordjylland. Alle bøger er anskaffet for pengene fra bogauktionerne og ved anmeldereksemplarer af de nye bøger, som vi anmelder på hjemmesiden dofnord.dk.

Vagn Freundlich var som de sidste par år vores auktionarius, og han styrede aftenen på vanlig muntre vis, i år dog uden at sælge noget af deltagernes overtøj.

Bogauktion_2019_2

Vi fik i alt 8.200,- kr. i kassen fra auktionen og amerikansk lotteri, så vi havde i år rekord både med antal deltager og med indtægterne.

Vi har nu Danmarks største samling af fuglebøger her i Ålborg, som I alle kan låne af hver den første onsdag i måneden (-juli)

Vi har allerede købt 4 nye bøger for nogle af pengene, de præsenteres på et af de næste opslag.

Vi siger tak til alle deltagerne for en god aften og tak til vores sponsorer: Vivara fuglefoder, Almas, Vejgård Boghandel og Peugeot. Og også til Niels Fabæk, der i årets løb har doneret et par bogmeter fuglebøger til biblioteket.

Biblioteksudvalget

Tekst: Poul Erik Sperling
Foto: Peter Kristensen.