Skagen Fuglefestival 2020 aflyst–men Skagen lever!

Morgentur i SkagenBestyrelsen for Det Grå Fyrs Venner har drøftet, hvad vi skal gøre i forhold til festivalen 2020. Vi har afventet, hvad Statsministeren ville melde ud om en mulig genåbning af Danmark efter påske. Nu har Statsministeren så meldt ud, og alt, hvad der hedder festival og markedsaktiviteter, er aflyst frem til og med august måned.

Alle forsamlinger med mere end ti personer er fortsat også forbudt.

Det betyder selvfølgelig:
-at vi aflyser festivalen 2020.
-at vi aflyser alle foreningsaktiviteter indtil videre
-at vores generalforsamling i Venneforeningen i maj bliver udskudt på ubestemt tid.

Selv om vi nu i lidt længere tid må undvære hinandens gode selskab, så husk, at fuglene er i Skagen og flere er på vej. Dem er der heldigvis ikke nogen restriktioner for, og du må gerne – meget gerne – gå ud og nyde dem, bare du overholder de regler for adfærd, der har været i kraft de sidste 3 uger.

– Lyt med på Zello (kanalerne: Det Grå Fyr og Skagen Birding). Find manual til Zello her.
– Følg med på diverse Facebook sider og Skagen Fuglestations blok (Se links herunder).

Flagbakken 2

Vi (Lene Kappelborg, Simon S. Christiansen og Kurt Rasmussen) vil søge efter muligheder for at udnytte den digitale verden til eventuelt at byde på forskellige aktiviteter, og vi er meget åbne for gode idéer til hvad, det kunne være, lige fra Facetime, videoer på Youtube, Instagram, Facebook og hvad der ellers kan bringes i anvendelse.

Jeg vil gerne sige, at jeg er rigtig ærgerlig over, at vi på netop dette tidspunkt må lukke ned. Ikke at det ikke er vigtigt, men vi bliver ramt på et tidspunkt, hvor vi har arbejdet rigtig længe på at ændre på organisationen for at fremme samarbejdet og på at starte helt nye ting op, som vi nu må erkende, at vi kommer til at bruge meget tid på at få løbet i gang igen, når Coronaen har sluppet sit tag i os. Her tænker jeg især på vores nystartede FamilieNarturklub, som vi lige nåede at få i gang i februar. Også her vil vi prøve at se, om vi kan sætte noget i gang over nettet, så vi ikke helt mister grebet.

BeachflagLinks:

Håber I alle får et godt forår,
Kurt Rasmussen

 

Tekst: Kurt Rasmussen, formand for Det Grå Fyrs Venner
Fotos: DOF Nordjylland arkiv