Nye foldere fra DOF Nordjylland

 

WWW_2092Her i foråret har bestyrelsen for DOF Nordjylland sendt to nye foldere på gaden.

Den ene – Se på fugle i Nordjylland – er en hverve- og informationsfolder, hvor vi fortæller lidt om, hvem vi er, hvordan man bliver medlem, hvad det koster, hvad der sker i DOF Nordjylland  og hvor man for eksempel kan se på fugle i vores område.. Den har vi brugt blandt andet på vores stand til Naturmødet i Hirtshals. Den er god at bruge alle de steder, vi gerne vil vise vores ansigt.

 

WWW_2096

Den anden er til at give til landmænd, der gerne vil vide lidt om, hvad de kan gøre for at forbedre vilkårene for nogle af vores fugle. Vi tog den i brug til Dyrskuet i Hjørring. Man kan også tage den med ud til interesserede landmænd i ens kvadrat. Den er et forsøg på at være meget konkret med hensyn til, hvordan fugle forsvinder fra landbrugsområderne, og hvor der forholdsvis enkelt kan sættes ind.

Begge foldere kan hentes på Fuglebiblioteket i åbningstiden – den første onsdag i måneden undtagen juli fra 10-12. Vi har den også liggende sammen med andre materialer i den trailer, vi tager med ud til arrangementer.

Download foldere her:
Se på fugle i Nordjylland
Fugle og Landbrug

Anni Guldberg Madsen