Hornborgasjön, den 3 – 4. april.
Det er en fantastisk oplevelse at se 20.000 Traner ved Hornborgasjöen. Desuden er der mange andre fuglearter i området: svaner, gæs, andefugle samt rovfugle. Det er en 2-dagestur med en overnatning. Vi påtænker at bo i campinghytter så tæt på området som muligt. Vi kører i privatbiler.
Vi bestræber os på at gøre turen så billig som muligt. Prisen for færge, overnatning og kørsel vil være omkring 850 kr. pr deltager. Bilejere vil få fratrukket ca. 200 kr. til bil leje + ca. 600 kr. til benzin (1 kr. pr. kørt km). Hertil kommer forplejning.
Tanken er, at vi bestræber os på at ankomme den 3. april, alt efter passende færge, og tager en sen færge hjem dagen efter. Hermed får vi både set de aftentrækkende fugle samt morgentrækket, når fuglene ankommer til morgenfodringen.

hornborga_semVi vil gerne have en pejling på, hvilken interesse der er for at deltage, så vi kan få en fornemmelse af ,hvor mange hytter vi skal bestille. Vi vil løbende opdatere på denne tur, efterhånden som vi får mere styr på den. Følg med på DOF-Nord’s hjemmeside.

Endelig tilmelding inden den 1. marts – men send gerne tilmelding allerede nu til: svemik45@hotmail.com mærket Hornborgasjøn, så vi kan se, hvor stor interessen er.
Turledere: Tscherning Clausen, Poul Erik Sperling, og Svend Erik Mikkelsen.