Går det fremad i Lille Vildmose?

Klokkelyng

Ofte, når vi møder folk i Mosen, kommer samtalen til at dreje sig om det store Life+ projekt med at færdiggøre genskabelsen af Birkesø og planerne for Mellemområdet. “Hvordan går det egentlig med de elge og kronhjorte? “Kan vi snart få dem at se?”, bliver der spurgt. “Hvad med den nye vej til Tofte Sø, hvornår kan vi køre på den?”, og hvad med Birkesø vandhævningen og forsøgene med spagnum og hegnsprojektet osv. osv.?

Folk er nysgerrige. De følger med og glæder sig til det færdige resultat. Men ofte bliver vi svar skyldig, når folk, vi møder, spørger ind til sagen.

Heldigvis har vi modtaget et Nyhedsbrev til formidlerne i Lille Vildmose. Det er forfattet af Peter Hahn fra Naturstyrelsen Himmerland på vegne af projektgruppen omkring Life+ projektet i Lille Vildmose. Nyhedsbrevet er forfattet 29. januar, så der kan allerede være sket en masse, men ved at klikke på nedenstående link, får du i hvert fald adgang til en fin opdatering, som forhåbentlig kan tilfredsstille lidt af din nysgerrighed og gøre dig klogere på, hvor projektet er henne.

Status_Lille_Vildmose_2016

Tekst og foto: Børge Søndergård