Formandskifte

Thorkild Lund har efter 8 år som en meget engageret formand for Dof Nordjylland valgt at stoppe. Dof Nordjylland takker Thorkild for hans store arbejde for foreningen.
Thorkild har samtidig kunnet bidrage med et kolossal stort kendskab til foreningen både dens historie samt et meget bredt netværk blandt fuglefolket.
Thorkild har i mange år deltage i arbejdet med Lille Vildmose fredningen og deltager nu aktivt i mange optællinger i området og er at finde i Vildmosen de fleste weekender, hvor han har trukket mange med ind i fugleverdenen.
Thorkild fortsætter i bestyrelsen og er fra nytår trådt ind i Aalborg gruppen.

Thorkild bliver afløst af Peter Lund Kristensen. Peter har kigget på fugle det meste afPeter_Kristensen_2 sit liv. Peter har været aktiv i Hjørring gruppen de sidste 13 år og været med i bestyrelsen for Dof Nordjylland i 6 år. Peter er mest interesseret i formidling og er ansvarlig for hjemmesiden dofnord.dk.
Peter har valgt Lars Grøn som sin næstformand, og ser frem til et spændende og aktivt formandskab.

Lars Grøn er født og opvokset i Sønderjylland og har kigget på fugle hele sit liv. Efter Lars flyttede til Nordjylland i år 2000 var det Lille Vildmoses storslåede natur der blev hans nye hjemmebane, og siden 2006 har Lars været en del af lokalitetens Caretaker gruppe. De seneste år har Lars også fulgt forårstrækket ved Skagen og efterårstrækket ved Nordmandshage, ligesom ringmærkning og twitching også er blevet en del af interessen. Lars har siddet i DOF Nordjyllands bestyrelse siden 2013.