Fantastisk bogauktion

auktion1Bogauktionen slog alle rekorder i 2016.

Alle stolene i Golfhuset måtte tages i brug ved årets bogauktion; der var mødt hele 27 deltagere op ud af et købestærkt fuglefolk, der også satte rekord ved at købe for 6.885,- kr. (4.705,- kr. i 2015).

Så vi siger tak til vores Vivara for at sponsorere mange varer, ligesom flere medlemmer har givet bøger i årets løb til auktionen.

Det er jo et rigtigt godt tilskud til at købe nye bøger og tidsskrifter for, det er sådan, at Biblioteket drives for pengene fra bogauktionen, samt de anmeldereksemplarer vi får af de helt nye bøger.

auktion2I år har vi også lavet nogle fuglekasser, som vi sælger billigt, 50 kr. pr. kasse, vi har i år solgt rigtig mange for hele 2.500 kr.
Så husk at kontakte Henrik fra Biblioteksgruppen tlf. 61 69 01 07, hvis I skal bruge nogle kasser, så støtter I Biblioteket i DOF Nordjylland.

30 års jubilæum.

Auktionarius Torben Fisker Rasmussen havde i øvrigt 30 års jubilæum som auktionarius ved denne Bogauktion. Så han blev efterfølgende fejret med stående klapsalve og rødvin til at tage med hjem.

auktion3Det var afdelingens auktion nr. 31, da Torben har været fraværende en gang på grund af influenza i de 31 år.

Torben benyttede også lejligheden til at bekendtgøre, at han nu går på pension fra jobbet, og takkede for de mange gode og sjove oplevelser, der har været på disse Bogauktioner.
Og vi takker også Torben mange gange for sit arbejde for biblioteket, han har dog sørget godt for os, idet han har lavet en hammer og slagpul til brug for den ny auktionarius ved DOF Nords Bogauktion.

Husk
Biblioteket er åbent den først onsdag i hver måned (- juli) kl. 10-12, og der kommer nu nogle medlemmer næsten hver gang, vi har åbent, for at kikke bøger eller finde noget til en fuglerejse.

På Biblioteksudvalgets vegne

Poul Erik Sperling.