DM i Hjemmebirding 2020

Der er vel næppe noget der ligger mere ligetil, efter et forår hjemsendt og indespærret i coronaens-navn, end at starte DM i hjemmebirding.
Konceptet er kendt fra Sverige, og herfra har vi forsøgt at samlet lidt inspiration.
Konkurrencen løber af stablen lørdag den 12. september fra klokken 00:00 – 16:00.

Regler:
Reglerne er meget simple, alle medlemmer af Club300.dk og Dansk Ornitologisk Forening kan deltage, men man skal være tilmeldt for at deltage. Tilmelding sker ved at skrive, at man deltager enten på Club300.dk, eller ved at sende en mail til Club300@club300.dk.

Du skal være bosat på den matrikel, du tilmelder, og kun fra denne må der registreres arter på dagen. Alle arter, der ses eller høres fra matriklen, tæller, og de behøver ikke være på selve matriklen. Du kan have hjælpere, men de er som sådan ikke deltagere, det er dig, der er ansvarlig for at føre listen, og du skal kunne se/høre alle arter på listen. Bor man eksempelvis to eller flere birdere på samme matrikel, kan man godt deltage sammen, men det er gældende, at alle så skal se/høre alle de arter, der kommer på listen.

Præmier:
Vinderen er naturligvis den, der inden for de 16 timer får registreret flest arter på sin matrikel. Vedkommende vil herefter kunne kalde sig Danmarksmester i hjemmebirding 2020 og vil modtage et gavekort på kr. 1.000. Til den, der kommer på andenpladsen, vil der være et flot gavekort på kr. 500.
Findes der en SU-art denne dag i konkurrencen, giver Club300.dk et gavekort på kr. 1.000, såfremt der kommer et genkendeligt foto eller en godtaget lydoptagelse af fuglen til Club300.dk. Er bedste fugl ikke en SU-art, udloddes der et gavekort på kr. 500 for denne, såfremt der er foto eller stemmeoptagelse.
Det bedste stemningsbillede fra eventen på dagen belønnes ligeledes med et gavekort på kr. 500

Dommerpanelet består af Eske Morthensen, Tim Hesselballe Hansen og Rasmus Strack.

Lister og fotos skal sendes pr. E-mail til Club300@club300.dk samme dag senest kl 17:00

Tekst og Foto: Club300