Bogauktion i Aalborg

bogauktion2013_011Vi har i år skaffet hele 6 kasser bøger fra DOF’s bibliotek i København til auktionen.

Herudover er der den helt nye Feltguides af Lars Svensson, den nye bog om Tofte skov og mose. På safari ude i verden med beskrivelser af 50 lokaliteter i verden og den splinternye bog om ringmærkning i Thy og på Mors. Fugleringmærkning i 40 år med gennemgang af alle arter der er genmeldinger på .

Bogauktionen er en hyggelig nordjysk tradition med Torben Fisker Rasmussen som auktionarius og der er selvfølgelig kaffe, kage og en quiz med.

For samlere er der en del fine ting fra København, f. eks. Vagn Holsten: Stranden Fugle, C. A. Rasemusen: Fra hedehøgens Rige (har været ejet af Finn Salomonsen), Bengt Berg: Tåkern, Min ven Fjeldpiberen, Store Karlsø bogauktion2013_004med flere.

En gammel (1928) tysk rovfugleborg på over 800 sider, med mange fjer og fangertegninger i, meget grundig bog. Samt en anden med meget smukke tavler fra 1922.

Vi håber, mange vil støtte op om biblioteket, og møde op mandag den 2. december i Golfhuset, Aalborg kl. 19,30

Og tag gerne bøger med, I kan undvære.

Nyt biblioteksudvalg.
Fra august 2013 er der kommet nyt udvalg for biblioteket bestående af Vagn Freundlich og Poul Erik Sperling, vi vil gerne have et medlem mere med, så er du interesseret kontakt os straks.

Vi er p. t. ved at registrere alle bøgerne på edb, så det er planen at hele listen bliver lagt ud på hjemmeside, så I altid kan se hvad der findes på biblioteket.

Alle medlemmer af DOF kan låne bøger fra DOFnord bibliotek fra møde til møde.

Vagn og Poul Erik.