Bogauktion 2020

Vi har lige haft OL2020, og før det Euro2020, så vi vil ikke stå tilbage for det i Biblioteksudvalget. Derfor indbyder vi nu til Bogauktion 2020 d.1.september 2021 kl.19 i glæde over, at det nu kan lade sig gøre. Vi har masser af bøger at sælge – deriblandt 5 kasser bøger fra Skagen Fuglestation, hvor indtægten går til fuglestationen.

Vi serverer som sædvanlig kaffe for et beskedent beløb og håber på en hyggelig aften med Vagn Freundlich som auktionarius. De fleste af os er jo for længst færdigvaccinerede, men vi opfordrer dem, der ikke er, til at tage en test inden bogauktionen. Og traditionen tro åbner vi dørene kl.18.30, så der er mulighed for at kigge på bøgerne inden auktionen.

Det plejer at være en rigtig hyggelig aften, så det har været så træls, at vi ikke kunne afholde bogauktionen på grund af restriktioner. Vi har været i gang med at undersøge, om vi kunne holde den andre steder, men vi er glade for, at det nu kan lade sig gøre hjemme i Golfhuset. Der er også mulighed for at låne bøger med hjem fra bibliotekets hylder, hvis man har lyst til det, og traditionen tro har vi amerikansk lotteri.

Vi glæder os til at se jer.

Biblioteksudvalget ( Poul Erik, Henrik, Preben og Anni)